50 adet 5/10/18/20/24/36 inç bobo balon kabarcık noel düğün doğum günü partisi dekorasyon balonu çocuk led helyum balon

₺371.78 ₺185.89

Etkinlik ve Parti

sku: w276582

  • Sınıflandırma: Ballon
  • Neden: Ev Taşıma, Emeklilik, Dünya Günü, Şükran, April Fool Günü, Çin Yeni Yılı, Noel, Çocuk Bayramı, sevgililer günü, Babalar Günü, Paskalya, Vaftiz ve Vaftiz, Düğün, Okula Dönüş, doğum günü partisi, Mezuniyet, Parti, Düğün & Nişan, yeni yıl, Büyük Etkinlik, Yıldönümü, Cadılar bayramı, Anneler Günü, Cinsiyet Açıklaması, Aziz Patrick Günü, Anneler Günü, Doğum Günü Partisi, Feest'in, Düğün ve nişan.valentijnsdag, xmas
  • 1: Vaftiz ve Vaftiz, doğum günü partisi, Düğün, Çocuk Gün.
  • isim: bobo balon
  • Miktar: 50pcs
  • Malzeme: PVC
  • Boyut: 5inch 10inch 18inch 20inch 24inch 36inch
  • Şekil Stili: Yuvarlak, Oval
  • Marka Adı: BOOMCOOL'UN
  • Adet sayısı: 1 adet
  • İşlev: doğum günü parti malzemeleri, düğün dekorasyonu
  • Model Numarası: LL144

Etiketler: nasa noel süsleri, l Noel ağacı, camiset kawaii, kişiselleştirilmiş düğün, noel süslemeleri ev 20, balon helyum ayak kız, noel ağacı süsleri, süslemeler noel 2021, tanımsız pantolon, kalça düğün süslemeleri

Enflasyondan Önceki boyut

5 inç, şişirmeden önce boyut, çap 8 cm, 15 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 20 cm'dir

18 inç, şişirmeden önce boyut, çap 18 cm, 35 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 40 cm'dir

20 inç, şişirmeden önce boyut, çap 20 cm, 40 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 50 cm'dir

24 inç, şişirmeden önce boyut, çap 24 cm, 50 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 60 cm'dir

36 inç, şişirmeden önce boyut, çap 36 cm, 70-75 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 90 cm'dir

10 inç, şişirmeden önce boyut, çap 10 cm, 20 cm'ye şişirmenizi öneririz, en büyüğü çap 25 cm'dir

Balonda dolgu maddesi tavsiye edin: tırnak glittler pul, kağıt konfeti, folyo konfeti, tüy gibi hafif ürün, 10 g'dan fazla olmamak daha iyidir, eğer çok ağırsa, balon helyumla doldurulduktan sonra uçamaz.

İçine küçük balon koymak istiyorsanız, önce kabarcık balonunu önce yuvarlak şekle getirin, ardından havayı serbest bırakın, kabarcık balonuna küçük balonlar koyun, küçük balonu şişirin, her küçük balon şişirilene kadar hava portunu bir düğüm haline getirin.sonunda balon balonunu tekrar şişirin, helyum veya hava kullanabilirsiniz, hava balonu uçamaz.

uyarı:

Lütfen normal hava veya helyumla şişirin, hidrojen veya diğer yanıcı ve patlayıcı gazları şişirmeyin.

Bu balonun esnekliği çok iyidir, lütfen şişirmekten çekinmeyin.Lütfen yüzey resmimiz gibi pürüzsüz olana kadar nefes almaya devam edin, göz kırpmayın.Kırışıklıklar varsa, bu yeterince hava şişirmediğiniz anlamına gelir, şişirmeye devam etmelisiniz.

topu kullanma adımı

1. bir balon hazırlayın.balonun kenarını sıkıştırın

2.balonu yatay ve iki kez çekin, yönü tersine çevirin, her kenar bitene kadar balonu dikey ve kuvvetli bir şekilde tekrar çekin.

3. hava portundan şişirmek için bir helyum şişesi veya pompa kullanın.

4. şişirme portunda, balondan 2 cm uzakta başlayın ve aşağı çevirin, tamamlamak için hava portunu bir düğüm haline getirin.

Not: balonu aldığınızda, çok küçük boyuttadır, lütfen balonu şişirmeden önce balonun kenarını eşit şekilde çekin.balon şişirme veya pompa gibi şişirme balon araçlarını kullanın, yavaşça şişirin, düzse şişmeye devam edin, balon yuvarlak olana kadar bu pvc balon elastiktir, sonunda normal 18 inç yuvarlak balona dönüşecektir, lütfen endişelenmeyin.

not:

1, Manuel ölçüm boyutu, farklı ölçüm araçları ve ölçüm yöntemleri ve diğer faktörler nedeniyle, bazı küçük hata olacaktır.

2, Işık farklı olduğundan, farklı kamera açıları, farklı monitörler hafif bir renge neden olur, kişisel görünüm resimden daha iyi görünür!

# Siparişiniz genellikle 1-3 gün içinde verilecektir (tatil günleri hariç).

# "www.butikcikolata.com.tr Tasarrufu Nakliye "veya" www.butikcikolata.com.tr Standart Nakliye " daha kararlı, daha güvenli ve daha hızlıdır.

# DHL gibi kooperatif bir ticari nakliye şirketimiz olduğu için nakliye maliyetlerinde 3-7 gün içinde ulaşılabilecek büyük bir indirim sağlayacağız.FedEx, UPS, vb!

# Büyük siparişinizin fiyatını ayarlayabiliriz, bu yüzden lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin!

# Güzel fotoğraf geribildirim ve olumlu yorumlar, bir sonraki siparişte size bir hediye vereceğiz,

# Çok güzel fotoğraf geri bildirimi ve sosyal paylaşım (Fackbook, İnstagram, vk, vb.) doğrudan hediye alabilir. (Bağlantıyı ilk kez bize göndermeniz gerekiyor, bağlantı verilerini takip edeceğiz.Ne kadar çok ziyaretçi getirirsek, o kadar çok ödülümüz olur.)

(1) Alıcı yoksa, mallar genellikle posta kutusuna yerleştirilir ;

(2) Malların boyutu büyükse ve posta kutusuna yerleştirilemiyorsa , kurye bildirimdeki bildirimi posta kutusuna koyacaktır .

(3) Paket teslim edilemezse, 15 gün boyunca yerel postanede saklanabilir.15 günden fazla bir süredir kimse alınmadıysa , Sinotrans'ın yurtiçi müşteri hizmetleri departmanı, malları teslim ederken satıcının talimatlarına göre malları imha etmeyi seçecektir.

(4) Aldığınız ürün hasar görmüşse veya stil yanlışsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin , bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümü bulacağız , memnuniyetiniz daha iyisini yapmamızdır.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim