Küçük evcil hayvan kafesi Üst Kapaklı Anti Kaçış Kirpi Hamster Kafesi Çadır evcil hayvan oyun parkı Katlanır Bahçe Çit Köpek Kedi Tavşan Gine

₺345.58 ₺241.90

Ev & Bahçe

sku: w200763

  • Model Numarası: küçük hayvan kafesi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik

Etiketler: dm kobay, hamster egzersiz tekerlekleri, küçük plastik torbalar tavşan, plastik tavşan, kavai tavşan çantası, mantar kobay, hamster roborowski oyuncakları, hamster sirio kafesleri, evleri kobay, punisher kalesi davası

ürün açıklaması:

Malzeme: Su geçirmez polyester kumaş

Renk: Siyah / Mavi

Genişleme boyutu sonra: 100 * 52 * 38 cm/39.37*20.47*14.96"

Katlanmış olarak boyutu: 20 * 20 * 7 cm/7.87*7.87*2.75"

Not:

Yay basıncı altında açıldığında.

çocuklardan ve yüzünüzden uzak olmalı

1.【 Evcil hayvan Oyun Parkı 】 Bu evcil hayvan kafesi çadırı, dayanıklı polyester fa bric malzemeden ve güçlü destek çerçevesinden yapılmıştır. 1/2 Bez, hamsterin jailbreak zorluğunu artıracak, hayvanlarınızı güvende tutacaktır. 1/2 Gazlı bez, böylece evcil hayvanların serbestçe hareket ettiğini görebilirsiniz.Nefes alabilirliği büyük ölçüde artırır ve ayrıca örgü tasarımı ile bu sevimli evcil hayvanları istediğiniz zaman görmenizi kolaylaştırır.

2.【Üst Açıklık】 Küçük hayvan oyun parkının üstüne bir gazlı bez kapağı ekledik ve kapağı evcil hayvanların girip çıkması, yiyecek ve su doldurması, kafesi süslemesi veya temizlemesi için uygun olan bir fermuarla yan tarafa bağladık, bu da evcil hayvanların güvenliğini artırır.

3.【Rahat ve Nefes alabilir】 Küçük hayvanlar kafes çadırı, yüksek kaliteli dayanıklı kumaştan ve sağlam destek çerçevesinden oluşur.Yan taraftaki gazlı bez maksimum koruma ve havalandırma sağlayabilir, kokuyu giderebilir ve evcil hayvanınızla tam olarak etkileşime girmenizi sağlayabilir.

4.【Hafif ve Taşınabilir】 Taşıması kolay, hem dış mekan hem de dış mekan kullanımı için uygundur.indoor.is bir elmanın ağırlığına eşittir.Yuvarlak bir şekle katlanabilir, evcil hayvanınızı aldığınızda büyük bir kafes taşımanıza gerek yoktur out.It evcil hayvan aktivitelerinin aralığını sınırlayabilir.Çok hafif ancak ekstra güçlü, seyahat etmeyi ve hareketliliği çok kolaylaştırır.

5.【Uygun kurulum】 Kurulumu Kolay, çok fonksiyonlu oyun parkı çiti çerçeveye yerleştirilmiştir, bu nedenle montaj gerektirmez.Açın, 1 saniye içinde otomatik olarak yay basıncı altında açılacaktır. (Uyarı: Çantayı çıkarmak için açtığınızda dikkatli olun ve insanlardan güvenli bir mesafe tuttuğundan emin olun!) Evcil hayvanınız için hemen bir oyun parkı oluşturabilirsiniz.Ayrıca yanında bir katlama adımları talimat videosu ve aşağıdaki adım resimlerimiz var.Katlandıktan sonra avuç içi ile aynı boyuttadır.

6.【Küçük Hayvanlar için Mükemmel】 Küçük hayvanlar için güzel boyutlu oyun alanı.Eğitim ve oyun için küçük evcil hayvanlarınız için ideal seçim.Dahası, katlanabilir çit sadece küçük evcil hayvanlar (kobaylar, kürkler, sürüngenler, hamsterler, fareler, kaplumbağalar, gerbiller, gelincikler, tavşanlar, tavşanlar, yavru kediler, sincaplar vb.) İçin eğlenceli bir oyun alanı değil, aynı zamanda çocukların oyuncak saklama çantası olarak da kullanılabilir.

Paket Şunlardır:

1 x Küçük hayvan çit

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm fark ve farklı renkler arasındaki fark için 3-5g izin verin.

2. Ekran farkı nedeniyle, renk beklediğinizden biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.

3. 1.00 cm=0.39"

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim