Noel şapkaları Rahat Yumuşak Komik Noel Baba Kırmızı Şapkalar Dekoratif Sahne Moda Kafes Aile Arkadaş Sevgilisi Hediyeler

₺61.52 ₺41.20

Ev & Bahçe

sku: w196465

  • Model Numarası: Noel Şapkaları
  • Set Türü: NO
  • Kullanım: Yetişkin
  • Malzeme: Giysi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Guangdong
  • Toptan Satış Türü: NO

Etiketler: Noel Şapkası, Noel

Özellik:

1.Büyük Standart Boyutu: Yaklaşık 41x31 cm/16.14x12.20 inç.Noel şapkası çoğu insanın kafa şekline uygundur, yetişkinler, erkekler, kadınlar ve children.It Noel'de iyi bir atmosfer getirir ve çocuklar için ilginç bir hediyedir.

2.Rahat Noel: Yeni lüks Noel şapka, klasik tarzı.Ekose desenli kumaş.Yumuşak ve rahat kumaş başınızı ve saçınızı tahrişe veya terlemeye karşı koruyabilir!

3.Festival Atmosferi Tasarımı: Noel şapkası Noel için olmazsa olmaz bir dekorasyondur.Yüksek kaliteli Noel şapkalarımız kolayca güçlü ve mutlu bir tatil atmosferi yaratabilir.Bu Noel şapkasının içi yumuşak kumaşla kaplıdır, bu nedenle size kaşıntı ve kaşıntı hissi vermez.Kalktıktan sonra, çizik dikişin başınıza sürtüneceğinden endişelenmenize gerek yok.

4.Temizlemesi Kolay: Bu Noel şapkasını temizleyebilirsiniz.Lütfen not: el yıkama ve hava kuru.İşçilik, büyük Noel şapkasının gelecekte birçok mevsimde kullanılabilmesini sağlar.

5.En iyi ve gerekli hediye seçimi: Bu en sıradışı zamanlarda Noel hediyesi için en iyi hediye seçimi!Noel şapkası Noel için olmazsa olmaz bir dekorasyondur.Yüksek kaliteli Noel şapkalarımız kolayca güçlü ve mutlu bir tatil atmosferi yaratabilir.Arkadaşlarınız ve aileniz sizinle birlikte "Noel Baba" olacak.

Belirleme:

Ürün Adı: Noel kap

Ürün boyutu: Yaklaşık 41x31 cm / 16. 14x12. 20 inç

Ürün malzeme: Bez

Ürün ambalajı: PE torba

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Noel Baba Şapkası

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim