EDGEV 10 Adet MGMN200 MGMN300 MGMN400 MGMN500 MGMN600 CNC torna Karbür Uçlar Kanal Açma Araçları Yuvası Kesici İşleme Çelik

₺712.23 ₺405.96

Takım Tezgahları ve Aksesuarları

sku: w3565

  • Derece: EC8030
  • Takım tezgahları için: Torna Aletleri
  • İş parçası Malzemesi: Çelik için, Alaşımlı Çelik
  • Marka Adı: EDGEV'İN
  • Malzeme: Tungsten Karbür
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renk: Siyah
  • Kullanım: diğer
  • Kanal açma genişliği: 200/300/400/500/600
  • Sertlik: 92
  • Kaplama: CVD
  • Talaş Kırıcı: GM
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Paketleme: plastik kutu
  • Model Numarası: Dönüm Aracı, karbür uçlar
  • özelleştirilmiştir: Evet

Etiketler: mgmn300 elmaslı, mgehr2020 300 pc9030 takım, karbür dişli uç 9, tpkn pc9030'u takın, korloy mgmn300 ekler, mrmn300 m pc9030'u takın, mgmn300 ws8123'ü takın, yuvarlak karbür uçlar alüminyum, karbür yuvarlak uçlar metal, sp400 pc9030'u takın

01.Ürün Detayları:

ISO Sembolü: MGMN200 / MGMN300 / MGMN400 / MGMN500 / MGMN600

02.Talaş Kırıcı: GM

03.Kullanım: Kanal açma işleme

04.Sınıf: EC8030 (Siyah) - Çelik ve Alaşımlı Çeliklerin işlenmesi için

05.Kaplama Tipi: İsviçre Ionbond CVD Kaplama (MT-TıCN + Al2O3 )

06.

07. Brüt Ağırlık: 50g-150 g / kutu (10 Parça)

08. Ambalaj: 10 Parça Bir Plastik Kutu İçinde Paketlenmiş / lot

09.Özel Fatura: Evet, parseli açtıktan sonra bir Fatura alacaksınız.

PVD Kaplamalı Karbür Sınıfı Giriş

EDGEV PVD (Fiziksel Buhar Biriktirme) kaplamaları, bir ark buharlaştırma işlemi, çimentolu karbürün yüzeyinde yüksek buharlaşma oranı kullanılarak ve kontrol edilebilir durumda reaksiyon gazı ile birleştirilerek çeşitli farklı aşınma direnci filmine biriktirilerek manu-factured edilir,

tüm kaplamalar kompozit tek katmanlı ve çok katmanlı nanoyapılarda kullanılır.CVD film ile karşılaştırıldığında, film daha düzgündür, kesici takımların uzun ömürlü olmasını sağlamak için kararlı işleme gerçekleştirilir.

CVD Kaplamalı Karbür Sınıfı Giriş

EDGEV CVD (kimyasal buhar biriktirme yöntemi), çeşitli gazları yüksek sıcaklık reaksiyon tankına karıştırır, böylece üretilecek baz malzemenin yüzeyi süper sert partikül madde olur.Gaz halinden, sıvıdan geçmeden, katı hal olarak doğrudan geçişe KARŞI büyüme moduna, birkaç mikrondan birkaç on mikrona kadar bir film oluşturmak için.Tek katmanlı PVD kaplama ile karşılaştırıldığında sertliği, aşınma direnci ve kırmızı sertliği çok katmanlı yapının kullanılmasına daha da dikkat çekicidir.

Gösterilen Ürünler

HAKKINDAEDGEV SERT METAL ALETLER

Çin'de mükemmel bir kompozit alet tedarikçisi olan EDGEV, ulusal endüstrinin ve küresel refahın sürekli gelişimine büyük önem vermiştir.

Edgev Sert Metal Aletler (Dalian) A. Ş., Ltd.is ürünlerin tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, pazarlanması ve teknik servisi konusunda çalışan kompozit kesici takım tedarikçisi.

Bu arada, çok çeşitli kesici takımlar ve taşlama aletleri, yüksek hızlı çelik ürünler, çimentolu karbür aletler, seramik, PCBN, PCD ve elması kapsar; Ayrıca ithalat ve ihracat, satış sonrası servis, teknik nakliye ve danışmanlık hizmetlerinden de sorumludur. havacılık, otomobil üretimi ve gemi yapımı, rüzgar enerjisi üretimi ve mekanik parça işleme gibi birçok farklı üst düzey alanı içerir.Edgev şu anda öz sistemini ve ağını sürekli geliştirmek ve geliştirmek için büyük çaba sarf etmektedir.

Çin'deki reform ve açılım, 21.yüzyılın başından bu yana dünyanın dikkatini çekti ve dikkate değer başarılar kazandı.Bununla birlikte, bir ülkenin sanayileşmesinin ve bilgisinin gelişimi mekanik üretimden ayrılamaz.

Edgev Hardmetal Tools, birinci sınıf takım tezgahı üreticileri için mükemmel ürünler tedarik etmekte ve kullanıcılara ev aletlerinin tek elden ve çok yönlü çözümlerini ve uygun ve verimli dağıtım hizmetini sunmaktadır.Ürünler, tornalama, frezeleme, delme ve taşlama işleme gibi çok çeşitli mekanik işleme endüstrilerini kapsamaktadır.

Gelecekte, Edgev Hardmetal Tools, kullanıcılar için daha fazla değer ve hizmet yaratmaya kendini adamış olacak; Bu arada, küresel müşteriler için daha pratik, düşük maliyetli ve güvenilir ürünler sunmak için büyük çaba sarf edecek; Edgev dünyaca ünlü kesici takım ürünleri üretecek ve son olarak ürünlerini dünya pazarına dahil edecektir. küresel kesici takımlar tedarik zinciri.

Edgev sizinle birlikte ilerleme kaydetmek ve ortak gelişme aramak istiyor.

Felsefe

Edgev Hardmetal Tools, dünyadaki indirimlerimizi yaygınlaştırmakla uğraşmaktadır.Küresel takım tezgahı tedarik sistemine erişme fırsatını dört gözle bekliyoruz.

Kendimizi değişen pazar ortamına adapte etmek için sadık müşterilerimiz için sürekli artış planı sağlamaya her zaman bağlı kalırız ve müşterilerimizin talebini karşılamak için ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli geliştiririz.Size Çin'de birinci sınıf ürün ve hizmet vereceğimizden eminiz.

Kalite Kontrol

Bu arada Edgev Sert Metal Takımlarında takım işleme konusunda çok deneyime sahip birçok uzman var; Yüksek teknoloji de ülkemizde yaygın olarak kullanılmaktadır. company.In ürünlerimizin birinci seviye kalite arasında olduğundan emin olmak için dünyaca ünlü ekipmanı ve ölçüm tesisini iyi kullanıyoruz.Aynı zamanda, ürünlerimiz ISO9001:2008'in sıkı kalite yönetim sistemi altındadır. Araçların istikrarlı kalitesini sağlamak için tedarikçimiz için sıkı yönetimi kullanıyoruz.

Teknik Rehberlik

Bu arada Edgev Hardmetal Tools size temel takım üretimini sağlar; Ayrıca müşterilerin sorunlarını çözmek için ürün kullanımına gerekli teknik desteği ve danışmanlığı sağlıyoruz.

SSS-Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Diğer rakiplerle karşılaştırıldığında ne gibi avantajlarımız var?

Cevap: Endüstrinin ve makine iş parçası malzemelerinin hızla gelişmesiyle birlikte, insanlar kesici takımlar ve işleme stratejileri için daha yüksek gereksinimlere sahiptir.Edgev Hardmetal Tools, bu değişime uyum sağlamak için daha yüksek bir standart ortaya koyuyor.Firmamız müşterilerine tatmin edici üretimler sunmaya kendini adamıştır.

Kurumsal rekabet gücünü artırmak ve üretim maliyetini düşürmek için firmamız, müşteriler için her mali yılda bir maliyet düşürme planı uygulamasına ve bunun sonucunda müşterilerimizin ürün satın alımları için Edgev Sert Metal Araçlarına sahiptir.Müşterilerimiz toplam maliyetin %1 ila %3'ünden tasarruf edebilirler.

Edgev Hardmetal Tools, geniş üretim kategorilerine ve geniş uygulama kapsamına sahiptir, böylece müşteriler istediklerini en kısa sürede alabilirler ve bu, zamandan ve maliyetten büyük ölçüde tasarruf sağlayabilir. purchasing.At aynı zamanda, ND, PCD, PCBN, Katı CBN seramik gibi ürünlerde daha fazla avantajımız var, çimentolu karbür ve HSS.Yeni ürünleri ve üretimi keşfetmek için farklı profesyonel alet fabrikalarıyla yakın işbirliğimiz var, bu arada standart dışı geliştirme, tasarım ve üretimi de keşfetmeye çalışıyoruz products.In bu şekilde, pazara uyum sağlamak için ürün kalitesini, esnekliği, bilişselin teknik yönlerini geliştirebiliriz kısa teslimat ihtiyacı.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim