2 Adet Hava Fritöz Silikon Pot ile Uyumlu Ninja Çift Sepet Hava Fritözleri Yeniden Kullanılabilir Hava Fritöz Astar Kolu ile İsıya Dayanıklı Hava

₺664.38 ₺332.28

Ev & Bahçe

sku: w184216

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik
  • Tip: Özel Araçlar
  • Sertifika: CE / EU

Etiketler: hava fritözü için ısıya dayanıklı mat

[Güvenli Malzeme] Hava fritöz astarımız BPA içermeyen, toksik olmayan, yapışkan olmayan, esnek, yırtılmaya karşı dayanıklı ve kırılması veya deforme olması kolay olmayan yüksek kaliteli gıda sınıfı silikondan yapılmıştır 464 ℉ ' ye kadar yüksek sıcaklığa dayanıklı (240℃). Güvenlidir,hijyenik ve çevre dostu.

[Isı direnci] Hava fritöz tepsimiz 464℉ ' ye (240℃) kadar geniş bir sıcaklık aralığına dayanır ve çoğu hava fritözü, mikrodalga fırın, fırın ve daha fazlasıyla kullanımı güvenlidir.Hava kızartma sepeti, sizin için güvenli, sağlıklı ve az yağlı kızarmış yiyecekler sağlayacaktır. family.It parşömen kağıdı astarlarından daha iyidir.

[Hava Akışı ve Yağ Tahliyesi için Yağ Kılavuz Oluk Tasarımı] Bu silikon tencere tabanı, hava sirkülasyonunu, ısı dağılımını etkili bir şekilde iyileştirebilen ve yiyecekleri daha kısa sürede pişirmenize izin veren benzersiz dışbükey doku tasarımını benimser, ayrıca artık yağ veya gresin dışarı akmasını kolaylaştırır ve daha sağlıklı bir şekilde tadını çıkarmanızı sağlar yemek.Hava fritöz astarımız tavuk, sığır eti, sebze, bisküvi, kek, peynirli kek, krep vb.İçin uygundur.

[Yeniden Kullanılabilir ve Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir] Hava fritöz iç sepetimiz leke tutmaz bir yüzeye sahiptir, temizlenmesi ve kurutulması kolaydır ve deformasyon veya hasar olmadan birçok kez tekrar kullanılabilir, bu da daha çevre dostu ve ekonomiktir.Ayrıca, bulaşık makinesinde yıkanabilir, el yıkama sorunlarından kaçınır.

[Temel Hava Kızartma Aksesuarları] Hava fritözümüz silikon tencere, hava kızartma tavasını temiz tutmak, hava kızartma tavası sepetinizi çizilmelere karşı korumak ve temizlik süresinden tasarruf etmek için iyi bir çözüm sunan gerekli bir mutfak aksesuarıdır.Ayrıca, mikrodalga pişirme, hava kızartma, vapur astarı, kek kalıbı ve meyve için kullanılabilir tray.It aile, arkadaşlar ve yemek severler için en uygun hediyedir.

Bu kare hava fritözü silikon astarını sizin için tavsiye etmekten memnuniyet duyuyorum!

Hala kağıt astar kullanıyor musunuz?Silikon hava kızartma sepetlerimiz, yiyecekleri daha canlı ve taze tutmak ve gereksiz yangından kaçınmak için son derece yanıcı kağıt astarların yerini almak için harika bir alternatiftir hazards.It ayrıca yeniden kullanılabilir ve maliyet tasarrufu sağlayabilir.

temel özellikler:

Pratik Çift Kulplu Tasarım: Bu silikon astar sepeti, her iki tarafta tutamaklarla birlikte gelir, bu da yiyecekleri çıkarmayı ve alet yardımı ile bir tabağa veya kaseye aktarmayı kolaylaştırır.Ayrıca, parmaklarınızı yakmaktan etkili bir şekilde kaçınabilir.

Yaygın Kullanım: Silikon astar tavamız çift sepetli hava fritözü için çok uygundur, aynı zamanda fırın, mikrodalga fırın ve refrigerator.It sadece bir fritöz aksesuarı değil, aynı zamanda bir meyve tepsisi de olabilir.

Özellikler:

Ürün Adı: Hava Fritöz Silikon Astar

Ana Malzeme: Gıda sınıfı Silikon

Renk (İsteğe Bağlı): Gri, Mavi, Siyah, Kırmızı

Boyutu: 20x13x9 cm/7. 87x4. 33x3. 54 inç

Yağ Fırça Uzunluğu: 21 cm/8.26 inç

Not:

1.Resim ve öğenin gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden geleni yapacağız

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

2 x Hava Fritöz Silikon Pot

1 x Yağ Fırçası

Kolay Temizlik Hava Fritöz Silikon Pot,Kare Hava Fritöz Liner Tepsi,Hava Fritöz Silikon Gömlekleri Sepeti,Hava Fritöz Pişirme Silikon Pot,Hava Fritöz Pişirme Silikon Pot

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim