Kablo saklama kutusu Organizatör Şarj Kablosu saklama kutusu 7 Bölmeli Yeniden Kullanılabilir Veri Kablosu saklama kutusu Ev Veya Seyahat İçin

₺143.36 ₺78.80

Ev Depolama ve Organizasyon

sku: w1386

  • Kullanmak: Çantalı
  • Kaynak: Anakara Çin

Tanım:

1. Elektronik aksesuarlarınızı düzenli tutun ve dağınık kablolarınıza veda edin.

2. Saklaması kolay, taşıması kolay, kullanımı kolay, büyük bir kutu açıklığı var.Bulması kolay bir etiket yapıştırın ve istediğiniz zaman değiştirilebilir.

3. Yarı saydam mat doku, çapaksız pürüzsüz detaylar, dayanıklı.

Belirleme:

Malzeme: pp

Boyutu: yaklaşık 285 * 85 * 58mm/11.22*3.35*2.28 içinde

Ürün Listesi:

Veri Kablosu Saklama Kutusu *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Temiz ve Düzenli】 Veri Kablosu Saklama Kutusunun veri kablolarınızı daha iyi düzenlemenize, düzenli görünmelerini sağlamanıza ve dağınık ve düzensiz masaüstlerine veda etmenize yardımcı olabileceğini göz önünde bulundurarak.

2.【Çapaksız Pürüzsüz】 Kablo Saklama Kutusu Düzenleyici dikkatlice parlatılmıştır, detaylar pürüzsüz ve çapaksızdır ve aynı zamanda çok görünür textured.It dokunmak çok rahattır ve acı vermez ve üst düzey duyularla doludur.

3.【Kaliteli Malzeme】 Şarj Kablosu Saklama Kutusunda kullanılan hafif pp malzeme göz önüne alındığında, dayanıklı, düşmeye dayanıklı ve aşınmaya dayanıklıdır.Biri uzun süre kullanılabilir ve çok para biriktirmenize yardımcı olabilir.

4.【Kolayca Taşıyın】 Kablo Yönetim Kutusu Bölmeleri küçük boyutludur, taşıması kolaydır ve yapışkan notlar koymanız için uygun, bulunması kolay ve istediğiniz zaman değiştirilebilen geniş bir kutu açıklığına sahiptir.

5.【Geniş Uygulama Yelpazesi】 Avantajı, Şarj Cihazı Düzenleyici Kutu Deposunun yalnızca veri kablolarını ve şarj cihazlarını tutmak için kullanılamaması, aynı zamanda kozmetik, anahtar ve çeşitli küçük nesneleri depolamak ve sınıflandırmak için de kullanılabilmesi ve size temiz bir masaüstü sağlamasıdır.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim