Shuaibet Maun direksiyon ınce ayar düğmesi 360 derece rotasyon metal rulman güç kolu küresel direksiyon güçlendirici

₺1 033.88

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

sku: w1080

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Araba Üreticisi: BMW, Honda, hummer, HYUNDAİ, JEEP, Kıa, land rover, lexus, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen, Renault, Koltuk
  • Model Adı: direksiyon güçlendirici top
  • Malzeme: Odun

Etiketler: araba direksiyon topuzu, düğme, el aleti, sterring tekerlek topuzu, direksiyon

Ürün adı: yüksek güç yükseltici top

Ürün adı: direksiyon güçlendirici topu

Malzeme: çinko alaşım, katı ahşap

Uygulanabilir modeller: üç blok boyutu + kare disk kapağı genel

Renk: masif ahşap rengi (beton nesne bazlı)

Satın Almadan Önce Bilin

Sorun: Yükseltici bilyeyi takarken, rondela biraz gevşektir, ancak rondela kullanımdan sonra vidayı sıkmak için çok kalındır.Ne yapmalıyım?

Cevap: Güçlendirici topun rondelası istenildiği gibi kesilebilir.İki conta daha uzundur ve kullanıldığında üst üste gelecektir directly.It kullanım sırasında kesilebilir.Güçlendirici bilye halkasının iç kalınlığını azaltmak için contayı kısaltın.Contanın kesilmesi, direksiyon simidinin boyutuna bağlı olabilir.Kendini düzelt.

Soru: Çok hafif orijinal bir güçlendiricim var direction.Do Takviye topunu kontrol etmek için hala Yüzüklerin Efendisi'ne ihtiyacım var mı?

Cevap: Araba güçlendirici topunu kontrol eden" Yüzüklerin Efendisi " sıradan bir yönlü güçlendirici top değildir.Güçlendirici top, sıradan forkliftlerde uzun süredir kullanılan bir tür emek tasarrufu sağlayan toptur.Sürüşün operasyonel kontrol performansı.Kullandıktan sonra istediğiniz kadar sürebilirsiniz.Sıradan insanların daha yüksek sürüş becerilerine sahip olmasına ve sürüş güvenliğini artırmasına izin verin.

Soru: Ben özel bir arabaya adanmış XX modeliyim, hangi modeli seçmeliyim?

Cevap: Özel araba SEBTER güçlendirici topumuza adanmıştır.Alt çevre, 10 cm / 11 cm / 12 cm'lik üç dişli bir dairedir.Sadece araç direksiyon simidinin konumunu (A/B/C/D simgesinin bulunduğu alan) ölçmeniz ve yükseltici topun ilgili SKU seçeneğini kontrol etmek için "Yüzüklerin Efendisi" ni seçmeniz yeterlidir."Yüzüklerin Efendisi" kontrol güçlendirici topu kurulum için daha uygundur, görünüşte daha mükemmel ve kullanımı daha güvenlidir. .

S: Ürün kalitesi iyi mi?

Cevap: Ürün tüm bakırdan (çevre dostu bakır) yapılmıştır ve ömrü ve mukavemeti sıradan alüminyum/çinko arttırıcıların beş katından fazladır ve ürün ömrü 5 yıldan fazladır.Gerçek kullanım süresi daha uzundur.

Soru: Ürün açıklamasını kontrol edin, araba güçlendiriciyi kontrol etmek için 2 "Yüzüklerin efendisi" vardır ball.is gerekli mi?

Cevap: Mevcut araç direksiyon simidi otomatik olarak dönme ve düz sürüş işlevine sahiptir.Direksiyon simidi sapma açısındayken, el direksiyon simidini tutmadığı veya direksiyon simidindeki kavrama sıfır olduğu sürece, aracı sürmek düz bir şekilde yönlendirecektir.Yetenekli sürücüler genellikle direksiyon simidinin kendi kendine dönmesine izin verir, böylece kolun yöndeki manipülasyonunu azaltır.İki yükseltici bilye takılıysa, sürüşü kontrol etmek için gereken direksiyon herhangi bir zamanda artırılabilir ve tek elle hareket mesafesi azaltılabilir.Acemiler alışık değil driving.It direksiyon simidini kontrol etmek için sol eli kullanmak ve araba güçlendirici topunu kontrol etmek için iki "sihirli halka" takmak daha da gereklidir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim